mars 2013

kan ikke tro det!

31.03.2013 // kl.11:23 // Blogg // 17 kommentarer

Hei alle sammen! 

Dagen min starter med at jeg sjekket blogg.no for å se hvem så var på topplisten på haugesund! Jeg fikk et sjokk da jeg så at jeg var på 3 plas! Kan forsatt ikke tro det! for jeg har bare blogget i noen få dager! Jeg er så utrolig glad at det er helt sykt! Det er liksom sånn at når du komme på topplisten eller liksom at folk synes bloggen er bra, så blir liksom den så skriver bloggen mer engasjert den også! Jeg kan ikke takke dere nok! men tusentakk alle sammen! Dere e herlige!

 

 

Tusentakk igjen! ♥ 

ukens spørsmål

30.03.2013 // kl.21:40 // Blogg // 7 kommentarer

Hei dere! Idag tenkte jeg å begynne med ukens spørsmål. Jeg har sett at det er så mage bloggere så har det, så da får vel jeg også begynne. Siden jeg nettopp har begynt å blogge så vet sikkert ikke alle dere der ute så mye om meg, så nå har dere sjansen til å spørre om hva dere vil, og hva dere lurer på! Så det er bare til å spørre i vei! 

 Noe dere lurer på?♥

bildedryss

30.03.2013 // kl.15:47 // Blogg // 5 kommentarer

Hei!

Kom nettopp inn dørene etter å ha stått på slalom. Vi var i bakken i 11 tiden og jeg gikk inn halv 3 tiden. Jeg gikk litt tidelig inn, fordi jeg måtte endre på designet. Nå har jeg heldigvis fått det som det skulle. Dagen idag går vell til å slappe av på fjelle, vær ute, spise pinnekjøtt og bare rett og slett kose oss! For vi begynner på skolen på tirsdag, så det er bare til å nyte resten av påsken. Igår så låvte jeg at jeg skulle legge ut bildene fra langrenn turen så her er de:

 utrolig fint vær på vågslid!tok bilde andre veien så det er derfor det er mindre enn de andre. Tok også flere bilder ,men hvis jeg skulle lagt ut alle hadde det blitt veldig mange!

Tok også bilder av den andre familien og, men tiril eller maren legger sikkert ut bilder fra deres familie på bloggene sine.

Hva synes du om bildene? skidag!

29.03.2013 // kl.20:17 // Blogg // 12 kommentarer

Hei alle sammen!

I påsken så tilbringer jeg tiden min på fjellet! Vi har også fått besøk av en familie for to dager sidenn. Så idag begynte dagen med av vi sto opp i 10 tiden fordi vi skulle på en lang langrennstur. Vi gikk tur langs fjellsiden på vågslid. Sola skinte, men det var litt kaldt i luften. Men solen strålte uansett sterkt, og resultatet ble at jeg fikk en rød nese. Slenger ut et bilde, så kan jeg heller legge alle ut imorgen fordi de ble så store.


Min søte familie, elsker dem!starter på ny

29.03.2013 // kl.19:18 // Blogg // 4 kommentarer

Hei dere!

Jeg har hatt utrolig mange blogger før, men de bloggene har jo ikke gått rett vei. Jeg mistet blogglysten og syntes bare at jeg blogget veldig dårlig. Hadde ikke videoblogger, anbefalinger, vurderinger, linkinger, outfits og den slags ting. Men på denne bloggen så skal jeg få det med og ting som dere vil. Så vis det er noe du vil at jeg skal blogge om så kan du bare skrive en kommentar i kommentarfeltet! Hadde vært veldig fint, så hadde jeg visst hva dere liker å lese.


Hei dere! Jeg heter Vilde, 13 år og kommer fra byen Haugesund. På fritiden min så spiller jeg fotball, og så klart er jeg med venner. Jeg blogger om livet mitt, sminke, innkjøp, anbefalinger, bilder, hverdag og andre ting som faller meg inn. Håper dere liker bloggen min!

WIDGETS

Kategorier

Arkiv

hits