noen ting som irreterer meg

♥Når noen folk dømmer noen etter utseendet før de kjenner personen. Kjenner jeg blir utrolig irretert over det.

♥Hvis jeg er og shopper og så ser jeg noe som er utrolig fint, men så sjekker jeg på størrelsen, så er det bare en størrelse, eller en størrelse som ikke passer.

Å rydde, det er noe av det værste som finnes. Elsker når det er ryddig på rommet, men når det er på tide å rydde blir jeg aldri ferdig.. hahahhaha

Å ha en dårlig hårdag, hvis f.eks håret er fett, så ødelegger det så mye! Hvis håret ikke blir fint, så blir ingenting heller fint, da blir klærna værre og sminken blir ikke fin den heller.

♥hvis jeg våkner litt sent, å ser på klokken og du har bare noen få minutter på deg, til å sminke deg, kle deg, orne håret osv.. Og du springer liksom i hele huset, og stresser deg i hel. Det har skjedd med meg noen ganger..

♥ Når jeg har god tid på meg, så går alt så tregt, kan ta meg veldig lang tid, men plutselig har jeg gjort så mye annet at jeg plutselig får dårlig tid. Har dette skjedd med dere også?

♥ Når folk tulle ringer hele tiden, og later som om de e noen andre, og hvis du legger på så ringer de mer, syns det er så utrolig kjedelig og irreterende!

♥Å sove dårlig, det er noe av det værste jeg vet. Når jeg vrir meg i sengen og ikke klarer ikke å finne en komfortabel stilling. Og i tillegg våkner jeg fordi jeg er tørst.. hahahaha skjer så utrolig ofte. Og alt blir bare så ubehagelig, og i tillegg er det varmt.. uff..

♥ Når tynne folk, sier de er tykke, kjenner jeg blir irretert da!

Her er bare noen ting, noen her så kjenner seg igjen i disse punktene? Fortell meg gjerne noe dere irreterer dere over ♥

Hvis noen lurer på hva som har skjedd med meg, så kan dere bare skrive det i kommentarfeltet så kan jeg svare på det


 

5 kommentarer

odabergheim
-10.04.2013 kl:15:51


Kjenner meg igjen i mye av det :D Fin blogg : )
ES
-10.04.2013 kl:16:45


Du e nydlige Vilde! <3 kjenne meg igjenn ja! ;)
Lisa♥
-10.04.2013 kl:16:48


Kjenne meg igjen på de fleste ja! Elske bloggen din, stå på ♥
-13.04.2013 kl:20:02


Hva har skjedd med armen din? :(
Jbagdija
-23.05.2013 kl:22:23


Hva har skjedd med armen din :(

Skriv en ny kommentar